Close
Programul ”Curățenie și salubrizare pentru Sectorul 2”

Programul ”Curățenie și salubrizare pentru Sectorul 2”

Marți, 15 septembrie 2020, candidatul pentru Primăria Sectorului 2 București, Neculai Onțanu, a continuat prezentarea programului prioritar ”Curățenie și salubrizare pentru Sectorul 2”, la centrul de cercetare al asociației “Cluster pentru promovarea afacerilor specializate în ecotehnologii și surse alternative de energie MEDGreen”. Au fost prezentate de către specialiști modalitățile tehnice prin care deșeurile de origine organică sunt transformate în energie, în mod economic, ecologic, profitabil.

”Locuitorii Sectorului 2 au ajuns la capătul răbdării din cauza incapacității celor care au condus Primăria Sectorului 2 în perioada 2016-2020. Oamenii se plâng, pe bună dreptate, de faptul că Sectorul 2 a ajuns să fie cel mai murdar, mai insalubru sector al Bucureștiului, cu focare de gunoaie pe domeniul public al Sectorului 2. Încă din primele zile de campanie, am fost cu echipa mea să facem curățenie în zona Tei Toboc si Dimitrie Pompei, unde era și încă mai este o mizerie de nedescris, în spațiile publice lăsate de izbeliște de cei care astăzi cer demagogic voturile oamenilor.

Programul meu ”Curățenie și salubrizare pentru Sectorul 2” este o prioritate urgentă și cuprinde următoarele măsuri:

  • Distribuirea gratuită de pubele pentru cetățeni, în vederea sortării ecologice a gunoiului (hârtie, plastic, sticlă, etc).
  • Implementarea colectării separate (fracții) a deșeurilor.
  • Preluarea gratuită, fără taxă, de la cetățenii sectorului 2 a deșeurilor menajere.
  • Înființarea/reamenajarea spațiilor comune, destinate colectării separate a materialelor reciclabile, pe fracții: biodegradabil, hârtie/carton, plastic, metal, sticlă.
  • Colectarea corespunzătoare a deșeurilor stradale și spălarea tuturor străzilor.
  • Implementarea unui sistem modern de colectare a deșeurilor menajere din piețele Sectorului 2 și un sistem modern de curățenie a spațiilor și tarabelor din piețele Sectorului 2 pentru asigurarea unui securități sanitare atât a produselor comercializate, precum și a cetățenilor care cumpără din piețele Sectorului 2. 

Îi asigur pe locuitorii Sectorului 2 că, în cel mai scurt timp după alegerile din 27 septembrie 2020, vor trăi în cel mai curat și mai salubru sector al Bucureștiului!”, a declarat Neculai Onțanu. Conform tuturor studiilor sociologice realizate recent, curățenia în Sectorul 2 ocupă primul loc în problemele cetățenilor Sectorului 2. În cele 33 de măsuri pentru Sectorul 2, în mandatul 2020-2024, propuse de Neculai Onțanu – candidatul la funcția de Primar al Sectorului 2 al Alianței Partidelor ADER – PPU (social-liberal), acțiunile pentru curățenia și salubrizarea Sectorului 2 sunt pe primul loc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunteți vizitatorul cu numărul: 

Web Hits

 Vă mulțumim!

 

 Apăsați butonul de LIKE înainte de a continua.