Close
Fostul Viceprimar D C POPESCU lovește din nou în buna credință a locuitorilor sectorului 2

Fostul Viceprimar D C POPESCU lovește din nou în buna credință a locuitorilor sectorului 2

Stimați cetățeni ai Sectorului 2,

Vă aduc la cunoștință că recent, pentru încălcarea Legilor, DC POPESCU, actualul Viceprimar al Sectorului 2 a fost destituit prin Ordinul Prefectului Municipiului București din funcția de viceprimar și i-a încetat de drept și mandatul de consilier începând cu data de 17.08.2020, nemaifiind salariat al Primăriei Sectorului 2.

În simpla sa calitate de candidat din partea PSD, deși el nu are nicio legătură cu PSD-ul, trădându-și propriul partid, se pare că a pus la cale un nou atac asupra locuitorilor Sectorului 2.

Din surse apropiate, din cadrul staff-ului său de campanie, am fost anunțați că în cursul acestei săptămânii, echipele lui vor lipi pe mașinile parcate sau staționate în Sectorul 2, cu substanțe greu de dezlipit, mici afișe în care pretinde că eu vă invit să mă votați la alegerile din 27 septembrie. Vă informez că aceste afișe, nu-mi aparțin, nu sunt realizate de mine și vă rog la rândul meu să respingeți astfel de practici și jocuri murdare prin care candidatul DC Popescu înțelege să-și facă campanie electorală.

Încă de la începutul campaniei am prezentat o listă cu proiecte importante pe care le propun pentru Sectorul 2, pe care le  voi realiza alături de alte proiecte, la cererea și la propunerea dumneavoastră, având în toată această perioadă ca singură preocupare derularea prezentărilor și pregătirea acestor proiecte. Acestea le puteți consulta și pe site-ul www.neculaiontanu.ro

Spre deosebire de mine, viceprimarul DC Popescu m-a atacat sistematic cu minciuni, jigniri și dezinformări pe care le vor analiza organele competente ale statului român. Deja are mai multe dosare penale și termenele se apropie. Nu am răspuns acestor metode murdare deoarece am considerat că eu nu lupt cu cineva care nu a reușit timp de 4 ani să se ridice la nivelul realizărilor mele, ba mai mult, reușind să distrugă în acești ani cea  mai mare parte dintre proiectele pe care eu le-am realizat pentru dumneavoastră. El nu a fost capabil să realizeze nimic, iar în ultimele zile alergă pe la toate televiziunile să se prezinte, doar fizic, neavând nimic de spus. Mi-am dat seama în toată această perioadă că acesta face gesturi disperate  de a se prezenta în fața locuitorilor sectorului 2 cu jigniri și denigrări la adresa mea deoarece nu are nici un proiect pe care să-l prezinte alegătorilor. În disperare de cauză, știind deja că a pierdut alegerile iar oamenii de lângă el încep să-l părăsească, încearcă să abată atenția oamenilor de la trista realitate care înfățișează nerealizările lui, jignindu-mă și aducându-mi injurii pe care instituțiile statului și alegătorii le vor sancționa cu siguranță pe 27 septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunteți vizitatorul cu numărul: 

Web Hits

 Vă mulțumim!

 

 Apăsați butonul de LIKE înainte de a continua.