Close
Desemnarea candidatului ADER pentru funcția de Primar al Sectorului 2

Desemnarea candidatului ADER pentru funcția de Primar al Sectorului 2

În prezența a peste 400 de delegați si invitați, Organizația Partidului ADER din Sectorul 2 a hotărât astăzi în cadrul Conferinței, desemnarea domnului Neculai Onțanu drept candidat al Partidului ADER pentru funcția de Primar al Sectorului 2 la alegerile locale din vara acestui an.
Conferința a fost condusa de avocat Orlando Culea, Președintele Organizației Partidului ADER București. În cuvântul său, Neculai Onțanu a arătat că este necesară readucerea sectorului 2 acolo unde era situat în anul 2016, adică în elita Bucureștiului. Printre primele măsuri pe care le va lua încă de la începutul mandatului, așa cum a declarat domnul Neculai Onțanu, vor fi:
– Alungarea tandemului leneș și incompetent de la conducerea Primăriei Sectorului 2, format din actualul primar PSD și viceprimar PNL, tandemul Toader-Popescu.
– Va organiza slujba de sfințire a sediului Primăriei Sectorului 2, având în vedere că aici s-au luat cele mai nepopulare măsuri împotriva locuitorilor sectorului 2.
– Anularea, încă din prima zi, a taxei de habitat impusă de tandemul leneș și incompetent, primar PSD – viceprimar PNL, Toader-Popescu, un adevărat atentat de jaf la buzunarul locuitorilor sectorului 2.
– Începerea programelor de dezvoltare și readucere a Sectorului 2 în elita Bucureștiului.
– Eliminarea din aparatul Primăriei a tuturor politrucilor și amantelor tandemului leneș și incompetent, primar PSD – viceprimar – PNL Toader -Popescu. Domnul Neculai Onțanu a declarat că va veni la conducerea Primăriei Sectorului 2 cu o echipa de generali și specialiști.
– Refacerea centrelor pentru tratamente de recuperare și de activități sociale și culturale care au funcționat până în anul 2016 pentru locuitorii sectorului 2.
– Reluarea unei colaborări bune cu Primăria Capitalei și Guvernul României pentru noi investiții în Sectorul 2.
„Vreau să redau Sectorul 2 locuitorilor săi” a declarat Neculai Onțanu, candidatul Partidului ADER la Primăria Sectorului 2.
Echipa de tehnicieni ai domnului Neculai Onțanu lucrează în prezent la un Program complex pentru Sectorul 2 pe care-l va prezenta la începutul lunii martie 2020, pentru relansarea acestui sector în elita Bucureștiului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *