Close
Desemnarea candidatului ADER pentru funcția de Primar al Municipiului București

Desemnarea candidatului ADER pentru funcția de Primar al Municipiului București

Cei peste 400 de delegați și invitați care au participat la Conferința Organizației București a Partidului ADER au audiat analiza situației sociale, economice și politice din Capitala României, au ales președintele Organizației din București, au desemnat candidatul Partidului ADER pentru funcția de Primar General și luat la cunoștință principalele măsuri pentru organizarea și desfășurarea campaniei electorale pentru alegerile locale.
Ca președinte al Organizației București a Partidului ADER a fost ales avocatul Orlando Culea, un om cu experiență largă în domeniul administrației locale, fiind timp de 2 ani Președintele Consiliului General al Municipiului București, până anul trecut când s-a înscris în Partidul ADER. Candidat pentru funcția de Primar General al Capitalei a fost ales domnul Bogdan Stanoevici. În activitatea sa politică, Domnul Bogdan Stanoevici a îndeplinit funcții importante. A fost Ministru al Ministerului pentru românii de pretutindeni și secretar de stat în Ministerul Culturii. Domnul Bogdan Stanoevici a candidat ca independent la alegerile prezidențiale din toamna anului trecut când a obținut rezultate bune, peste așteptări.
În cuvântul său Neculai Onțanu, Președintele Partidului ADER a făcut un apel la toate partidele, indiferent dacă sunt de stânga sau de dreapta, să se unească pentru a oferi bucureștenilor o șansă mai mare la o viață civilizată. Neculai Onțanu le-a propus tuturor partidelor să discute împreună și să convină pentru București un Acord pentru o viață mai bună. Nu avem pretenția că deținem noi adevărul absolut, dar dacă înlăturăm orgoliile nemăsurate, a spus Neculai Onțanu, dacă invităm marii specialiști să propună un Proiect unanim acceptat pentru București, cu siguranță că am da într-adevăr dovadă de respect pentru oameni și responsabilitate pentru orașul în care trăim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *