Close
Cu toții vom fi bătrâni dacă Bunul Dumnezeu ne ajută

Cu toții vom fi bătrâni dacă Bunul Dumnezeu ne ajută

Azi, doi dintre voluntarii Detașamentului ADER, constituit pentru ajutorarea populatiei pe perioada Situatiei de Urgență, George Apostol și Vlad Georgescu, la rugămintea domnului Președinte Neculai Onțanu au mers la o doamnă bătrână care nu mai are pe nimeni și are venituri foarte mici.

Deși locuiește într-un bloc pe Bd Ghica Tei și are mulți vecini, aceștia trec nepăsători pe lângă ea – „Eu nu am vecini. Niciunul nu se uită la mine”. Cei doi voluntari au mers încărcați cu alimente care îi vor ajunge câteva zile bune.

Când i-a văzut, bătrâna a început să plângă de emoție și le-a povestit unele amintiri. „Despre domnul Onțanu am numai amintiri frumoase din vremea când era Primarul nostru. El ne-a reabilitat blocul și ne-a pus termopane, că noi în blocul ăsta nu aveam bani. Apoi, eu merg la Biserica Sf. Dumitru din Colentina și părintele paroh vorbea foarte frumos despre domnul Onțanu, care a dat bani la biserică să o facă frumoasă și a pus două candelabre noi. Primarul nostru a făcut multe pentru noi în sectorul 2. Vrem să vină din nou primar la noi în sector. Vom merge cu toții la vot și îl vom vota. Am găsit luna trecută în cutia de scrisori un calendar cu poza lui. L-am luat și l-am pus la capul patului”.

Gestul de omenie ar trebui să nu rămână unul singular.

Bătrânii trebuie să fie respectați și onorați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunteți vizitatorul cu numărul: 

Web Hits

 Vă mulțumim!

 

 Apăsați butonul de LIKE înainte de a continua.