Close
Conferința Națională a Partidului ADER

Conferința Națională a Partidului ADER

Astăzi 22 februarie 2020 a avut loc Conferința Națională a Partidului ADER.
În cadrul Conferinței a fost prezentată o analiză privind situația social – politică și economică din România și măsurile în perspectiva alegerilor locale și parlamentare, alegerea Biroului Executiv Național, a Comisiei Naționale de Etică și Arbitraj și a Comisiei Naționale de Cenzori. Reprezentanții organizațiilor județene, de sectoare și Diaspora prezenți la Conferinței Naționale au reconfirmat poziționarea Partidului ADER ca o forță politică națională și patriotică de centru stânga. Având în vedere apropiatele alegeri locale și parlamentare și necesitate întăririi echipei executive, Neculai Onțanu a propus noua echipă de conducere a partidului format din Neculai Onțanu în calitate de președinte de onoare a partidului, av. Orlando Culea, președinte al partidului, prof. univ. dr. Ioan Gherghina, președinte al Consiliului Național , Diaconu Cristian, Secretar general și 21 de departamente de specialitate pe structura guvernamentală conduse de vicepreședinți ai partidului.
Obiectivul asumat de conducerea partidului ADER pentru alegerile locale și parlamentare este ca Partidul ADER să devină partid parlamentar iar la alegerile locale să obțină cel puțin 3 primari de mari municipii, cel puțin 10 primari de orașe, peste 50 de primari de comune, peste 450 de consilieri comunali și orășenești și peste 70 de consilieri județeni.
La conferința Națională au participat conducători de confederații patronale, de partide, federații și asociații neguvernamentale care au avut cuvinte de susținere a Partidului ADER.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *