Close

Biroul Electoral de Circumscripție nr. 2 admite plângerea Alianței Electorale ADER – PPU (social-liberal) împotriva unui contracandidat

Stimați cetățeni ai sectorului 2,

Viceprimarul traseist, Popescu a înțeles să-și construiască propria campanie electorală distribuind pliante denigratoare la adresa candidatului Alianței electorale ADER – PPU (social-liberal) la funcția de primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu. Teama că va veni scadența la nerealizările din cei patru ani de mandat îl determină să procedeze astfel. Dar acest mod de a face campanie electorală contravine prevederilor legale, așa cum este prevăzut și în Hotărârea nr. 50 / 03.09.2020.

Noi, partidul ADER, dezavuăm tertipurile mârșave folosite de acest individ care a renunțat la convingerile lui de dreapta pentru a candida pe listele partidului pe care în urmă cu două săptămâni îl denumea „ciuma roșie”.

Avem convingerea că atât electoratul de dreapta cât și electoratul PSD nu agreează denigrarea și așteaptă de la candidați propuneri de proiecte și programe utile. Avem convingerea că vor taxa la vot aceste dezinformări și mesaje cu caracter discriminator și defăimător utilizate de contracandidatul domnului Neculai Onțanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sunteți vizitatorul cu numărul: 

Web Hits

 Vă mulțumim!

 

 Apăsați butonul de LIKE înainte de a continua.